EKIPA

INICIATIVA ZA SLOVENSKI VRTEC

Natalija Svetina Natalija Svetina

Vodja Iniciative za slovenski vrtec
Diplomirana živilska tehnologinja & Montessori vzgojiteljica predšolskih otrok
+43(0)681 81 328 437  |  natalija.svetina2@gmail.com

 

MajaVelcer Maja Monrue

Marketing in Komunikacija za slovenski vrtec na Dunaju
Diplomirana ekonomistka in pisateljica
+43(0)676 66 270 49  |  maja.monrue@gmail.com

 


 

VZGOJITELJICE

Slovenski bilingvalni vrtec na Dunaju je projekt Iniciative za slovenski vrtec. Slednja deluje kot društvo in je za potrebe slovenske dvojezične skupine v okviru vrtca Schmetterling v sezoni 2019/2020 aktivirala slovensko govorečo pomočnico vzgojiteljice. 

Trenutno novega kadra znotraj naše organizacije ne iščemo, toda vedno smo odprti za Vaša priporočila in prijave na delovno mesto za slovensko pomočnico vzgojiteljice, saj bomo ob zadostnih sredstvih v prihodnjih letih aktivirali dodatne enote slovenskega dvojezičnega vrtca.

V kolikor imate ustrezno izborazbo in bi vas zanimalo delo znotraj slovenske skupine, nam lahko na elektronski naslov slovenskivrtec.info@gmail.com pošljete svoj življenjepis ter motivacijsko pismo. 

 


 

PODPORNIKI

Slovenski bilingvalni vrtec je projekt, ki deluje s pomočjo raznolikih virov finančne in druge podpore z namenom, da bi starši pri zagotavljanju vsakodnevnega varstva in prisotnosti materinščine za svoje otroke bili karseda razbremenjeni in da bi ga lahko obiskovalo čimveč slovenskih otrok živečih na Dunaju. Če želite tudi vi podpreti delovanje slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju, kliknite tukaj.

Marko Svetina Podpornik iniciative za slovenski vrtecMarko Svetina

Kontaktna oseba za podpornike Iniciative za slovenski vrtec
Podjetnik in inovator
+43(0)676 40 020 55  |  marko.svetina@cyber-grid.com

 


 

Stopite v stik z nami! 

 

Location Am Heumarkt 23, 1030 Wien E-mail slovenskivrtec.info@gmail.com Hours Delovanje vrtca: Ponedeljek – Četrtek 07:00 – 18:00 Petek 07:00 – 17:00 Informacije: na elektronskem naslovu 24/7
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close