IMPRESSUM

Informacije v skladu s § 5 (1) avstrijskega zakona o elektronskem poslovanju (E-Commerce-Gesetz)Objavljeno v skladu s §§ 24,25 avstrijskega zakona o medijih.

 

VSE PRAVICE PRIDRŽANE S STRANI
Ustvarjalec, izdajatelj in lastnih medijskih vsebin:

Slowenischer Bilingualer Kindergarten (Slovenski bilingvalni vrtec)
Weimarer Straße 119 /1
1190 Vienna, Austria

 

Številka v centralnem registru društev (ZVR): 1231802673

Ustanoviteljici:

  •  Svetina Natalija, Dipl.-Ing., vodja
  •  Maja Monrue, Dipl. -Ekon., marketing in odnosi z javnostjo 

 

Telefonska številka:  +43 (0)676 66 270 49
E-Mail: slovenskivrtec.info@gmail.com

Delovanje društva Slovenski bilingvalni vrtec je sofinancirano s strani Urada RS za Slovence v zamejstvu in po svetu.

 

VSEBINA

Vsebina na tej strani je bila ustvarjena z veliko skrbnostjo, kljub temu pa ustvarjalci ne moremo zagotoviti brezhibnosti v pravilnosti, celovitosti in časovni skladnosti informacij. Odgovornost avtorjev je zatorej izključena. Kot ponudniki storitev smo, glede na 1. odst. 7. člena TMG, odgovorni za lastno vsebino v skladu s splošnimi zakoni. Glede na člene od 8. do 10. TMG, kot ponudniki storitev nismo obvezani nadzorovati preneseno ali hranjeno tujo vsebino in informacije znotraj tuje vsebine, ali raziskovati okoliščine, ki bi nakazovale na nezakonito dejavnost. Obveznost do odstranitve ali blokade uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni ostaja ob tem nedotaknjena. Kljub temu je relevantna odgovornost mogoča le od datuma seznanjenosti s kršitvijo. Takoj, ko bomo prijeli prijavo oziroma obvestilo o kakršnikoli takšni kršitvi, bomo vsebino odstranili.

HIPERPOVEZAVE     

Naše ponudbe in objave na spletni strani vsebujejo hiperpovezave do spletnih strani nad katerimi nimamo nadzora. V sled temu ne moremo sprejeti nikakršne odgovornosti za vsebino na teh straneh. Dotični ponudnik oziroma upravljalec je zmeraj odgovoren za neoporečnost povezave med stranmi, zato smo vse povezane strani, v trenutku ustvarjanja hiperpovezave, preverili v smislu njihove skladnosti z zakonom. Pri tem nismo zasledili nezakonite vsebine. Trajno sledenje in nadzor nad morebitnimi kršitvami na povezanih straneh je brez specifičnega dokaza neutemeljen. V primeru, da prejmemo prijavo ali obvestilo o kršitvah na povezanih straneh, bomo nemudoma odstranili hiperpovezavo.

AVTORSKE PRAVICE    

Vsebina in dela, ustvarjena s strani upravljalca spletne strani so predmet zaščite avstrijskega zakona o avtorskih pravicah. Za reprodukcijo, obdelavo, distribucijo, ali kakršnakoli uporabo izven okvirov avtorskih pravic je potrebno soglasje dotičnega avtorja oziroma ustvarjalca vsebine. Snemanje s strani ali kopiranje vsebine, razen v primeru medijske uporabe, je dovoljeno izključno za zasebno, ne komercialno rabo. V kolikor vsebina ni ustvarjena z naše strani, so avtorske pravice do tretje osebe za to vsebino upoštevane in spoštovane v skladu z zakonom. V kolikor kljub temu zaznate možnost kratenja avtorskih pravic, Vas prosimo za namig. Takoj, ko bomo prijeli prijavo oziroma obvestilo o kakršnikoli takšni kršitvi, bomo takšno vsebino odstranili.

POGOJI ZASEBNOSTI

V naših Pogojih poslovanja pojasnimo vrsto informacij, ki jih zbiramo od Vas, razlog, zakaj te informacije zbiramo in način, kako te informacije nato uporabimo oziroma s kom jih bomo morebiti primorani deliti. Prav tako razložimo, kakšne so Vaše pravice v zvezi z zasebnostjo na našem spletnem mestu. Preberite Pogoje zasebnosti Slovenskega bilingvalnega vrtca.

Location Am Heumarkt 23, 1030 Wien E-mail slovenskivrtec.info@gmail.com Hours Delovanje vrtca: Ponedeljek – Četrtek 07:00 – 18:00 Petek 07:00 – 17:00 Informacije: na elektronskem naslovu 24/7
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close