INFO & VPIS

Spoštovani starši!

Mesta za sezono 2020/2021 so zapolnjena. Otroci, ki so bili vpisani v to sezono imajo prednost pri vpisu tudi v prihodnji sezoni.  

Trenutno vpis na čakalno listo ni možen. Vpis v vrtec poteka direktno preko gostiteljskega vrtca Schmetterling. Infomracije o prostih mestih lahko pridobite na
telefonski številki 01 / 440 53 35 40 (Frau Birgeder)
ali na heumarkt@schmetterling.at.  

Slovenski dvojezični vrtec deluje v obliki dveh slovenskih skupin za otroke stare do 3 let in tiste stare med 3 in 6 let. Formalni vpis poteka v okviru privatnega vrtca Schmetterling pri Stadtparku (Am Heumarkt 23, 1030 Wien). Slovenska skupina otrok je vključena v redni program omenjenega vrtca, ki poteka v nemškem okolju s prisotnostjo angleščine, dodatno pa je slovenski skupini otrok na voljo še slovensko govoreča pomočnica vzgojiteljice, ki je prisotna trikrat tedensko po 4 ure in z otroki preživlja čas v sklopu inovativnih ustvarjalnih delavnic v slovenskem jeziku.

Cena vrtca je enaka redni ceni vrtca Schmetterling.
Izvedba posebnega slovenskega programa za slovenske otroke je brezplačna, saj so sofinancirajo zasebni donatorji ter Urad RS za Slovence v zamejstvu in po svetu.

Trenutno je v slovenski skupini Metuljček Cekinček zasedenih 11 razpoložljivih mest:

7 mest za otroke od 3. do 6. leta starosti

4 mesta, za otroke mlajše od treh let

Če Vas zanima vpis v letu 2022/2023 lahko izpolnite spodnji obrazec za seznam interesov in tako Vas bomo sproti obveščali o možnostih vpisa.


SEZNAM INTERESOV za 2022/2023 – prosimo izpolnite spodnji obrazec* Kundennummer je številka, ki jo prejmete na MA10. Kundennummer je za vpis v katerikoli vrtec na Dunaju obvezna, saj velja kot zaznamek otroka v registru dunajskih otrok, ki so vključeni v vrtec. V kolikor še nimate Kundennummer, v polje vpišite, kdaj ga boste predvidoma pridobili.

** Preberite naše Pogoje zasebnosti tukaj.

Location Am Heumarkt 23, 1030 Wien E-mail slovenskivrtec.info@gmail.com Hours Delovanje vrtca: Ponedeljek – Četrtek 07:00 – 18:00 Petek 07:00 – 17:00 Informacije: na elektronskem naslovu 24/7
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close