INFO & VPIS

Spoštovani starši!

Mesta za sezono 2018/2019 so zapolnjena. Otroci, ki so bili vpisani v to sezono bodo za naslednje leto imeli prednost pri vpisu, vseeno pa bomo nekaj rezervacij sprejeli tudi za ostale zainteresirane. V spodnjem obrazcu lahko oddate interes za rezervacijo mesta v sezoni 2019/2020. 

Slovenski dvojezični vrtec deluje v obliki dveh slovenskih skupin za otroke stare do 3 let in tiste stare med 3 in 6 let. Formalni vpis je potekal preko društva Slovenki bilingvalni vrtec,  v okviru privatnega vrtca Schmetterling pri Stadtparku (Am Heumarkt 23, 1030 Wien). Slovenska skupina otrok je vključena v redni program omenjenega vrtca, ki poteka v nemško-angleškem okolju, dodatno pa je slovenski skupini otrok na voljo še slovensko govoreča pomočnica vzgojiteljice, ki bo prisotna vsak dan 4 ure in bo z otroki preživljala čas v sklopu inovativnih ustvarjalnih delavnic v slovenskem jeziku.

Kljub temu, da so otroci vpisani v privatni vrtec Schmetterling, so vpisani pod pogoji, ki jih je za slovenske starše zagotovilo naše društvo. To pomeni, da starši ob rezervaciji mesta plačajo 100€ na otroka, prispevek za varstvo in hrano pa bo znašal 70 € na mesec, ne glede na to, ali bo otrok obiskoval vrtec za polovični ali celodnevni čas.

Pogoj za vpis v letošnjo slovensko skupino, je stalno bivališče na Dunaju (za vsaj enega izmed staršev in za otroka).

 

V letošnjem šolskem letu je za slovenski vrtec bilo razpisanih
10 mest in sicer:

5-6 mest za otroke od 3. do 6. leta starosti od 1. septembra 2018

4-5 mest, za otroke mlajše od treh let od 1. januarja 2019

 

 

Rezervacije so zaprte. Vseeno lahko v spodnjem obrazcu opravite rezervacijo za čakalno vrsto v sezoni 2018/2019 ali pa obrazec izpolnite kot interes za rezervacijo za sezono 2019/2020.

  • O morebitni sprostitvi mesta za to sezono Vas bomo nemudoma obvestili po elektronski pošti, v vrstnem redu čakalne vrste.
  • Za končno rezervacijo za prihodnje leto Vas bomo pozvali, ko bo znano, koliko razpoložljivih finančnih sredstev bomo zbrali za sezono 2019/2020. Pri tem Vas obveščamo, da bodo mesta otrok, ki so vpisani že letos, v primeru, da bodo starši želeli mesto obdržati tudi v prihodnji sezoni, ostala zasedena. 

 


CAKALNA LISTA 2018/2019 in SEZNAM REZERVACIJ za 2019/2020 – prosimo izpolnite spodnji obrazec


 

 

 

 


* Kundennummer je številka, ki jo prejmete na MA10. Kundennummer je za vpis v katerikoli vrtec na Dunaju obvezna, saj velja kot zaznamek otroka v registru dunajskih otrok, ki so vključeni v vrtec. V kolikor še nimate Kundennummer, v polje vpišite, kdaj ga boste predvidoma pridobili.

** Preberite naše Pogoje zasebnosti tukaj.

Location Am Heumarkt 23, 1030 Wien E-mail slovenskivrtec.info@gmail.com Hours Delovanje vrtca: Ponedeljek – Četrtek 07:00 – 18:00 Petek 07:00 – 17:00 Informacije: na elektronskem naslovu 24/7
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close